Rengon kaunein kassaneiti?

  • licence27

Eiliselle mahtui reissu ABC:n pihalle. Valotolpan jalka vaihtui varsin kivuttomasti. Siitä sit kone kyytiin ja sama homma Salen pihassa sillä erotuksella että Salen valotolppa oli keskellä asfalttia.

Kumma juttu. Parkkipaikalla on 4 riviä parkkiruutuja ja tasan 2 asiakkaiden autoa niin tokihan ne molemmat on just kaivettavissa ruuduissa. No tehtyä saatiin ihan kivuttomasti.

Vanhat totuudet: Mitä uudempi ja hienompi auto sitä tökerömpi liikenteessä. Pieni muutos tuppukylän pikkukaupan pihassa saa aikaan valtavan ruuhkan. Ne 4 ruutua joista olisi ollut helpoin ajaa pois oli koko ajan tyhjinä. Sensijaan ihmiset tunki autojaan väkisin pussinperään invapaikoille ja kymmenestä ehkä yksi oli sellainen jolla olisi saattanut invakortti olla.

Kassalla sitten kun asfaltit oli ladottu hiekan päälle oli ostoskorissa tasan 3 artikkelia: Mehu, Wiener ja munkki. Summan kuultuani jouduin toteamaam."Ei mennyt oikein. Ota uusiksi yksi jäi välistä." Liekö sit katsonut silmiini liian intensiivisesti.

Illan päätteeksi 4,4 km tihkusateessa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus