Lentokielto

  • licence27

Jos oikein ymmärsin niin kaikki maamme yksipaikkaiset F-18 sarjan torjuntahävittäjät ovat lentokiellossa kunnes heittoistuimen panokset on tarkistettu/vaihdettu uusiin.

Kaksipaikkaisilla siis lennetään mitä lennetään ja harjoituksen vuoksi rakkaat itänaapuurimme lentelevät omilla hävittäjillään katsomaan länsinaapureiden puolustamattomien voimien säästöohjelmaa.

Edes vasara ei ole ikuinen jos sitä käytetään. Onhan se ihan totta että turha rauhan aikana päästää ilmaan koneita joissa heittoistuin ei välttämättä toimi oikein. Mut oli sit sota tai rauha niin kuntoonhan ne täytyy saada ja mielellään vielä niin että viallisten patruunoiden myyjä/toimittaja maksaa kulut. En sit tiedä onko torjuntahävittäjän kanssa pitkäkin takuuaika materiaali- ja valmistusvirheiden varalle.

Jos vaikkapa harrasteautossa on pari turvatyynyä lauennut niin ei siitä surmanloukkua kaupunkinopeuksilla tule jos kaikki muut turvalaitteet ja kori on kunnossa ja korjattu oikein. Loukkaantumisriski varmasti kasvaa ja kovemmissa nopeuksissa muutenkin oli sitten 0-n kpl turvatyynyjä.

En tiedä miten kävisi katsastuksessa jos turvatyynyjen sijaan olisikin monipistevyöt, räjähtävä lasikatto ja heittoistuin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus