Ratkaisematon

  • licence27

Huono viikko. Keskimäärin joka päivä pitäisi tehdä jotain ylimääräistä ja vieläpä vuorotahtiin töitä kolmen kunnan alueella. La olisi ollut perinteiset raviharrastajien kyyditys - ei onnistu, huomenna rengasrulettia, su neljäs kunta.

Ei pysty joka paikkaan repeämään, eikä aina ehdi vastaamaan puheluihinkaan heti.

Tänään sit tuli puhelu melkein naapurista. Oli soraa tilannut että saisi sitten ensi kuussa mennä koneen kanssa levittämään. No ensinnä kuorma oli tullut tänään ja sellaiseen aikaan ettei ketään ollut kotona, tie olisi kaivannut vielä paria viikkoa kuivatusta ja kuormuri oli kyntänyt tiehen uran, kuorma oli jäänyt n 10 m päähän tavoitepaikasta ja liittymä tukkoon.

Jos olisi saanut toimia oman pään mukaan niin sillä tukkimisen hetkellä olisi ollut kone lavalla ja lähtövalmiina. Vaan ei ollut kun piti käydä keskellä päivää yhtä työmaata katsomassa. Puhelu oli tullut kesken lastauksen tai tankkauksen ja havaitsin sen vasta aivan liian myöhään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus