Lisää katkottuja maakaapeleita

  • licence27

Olihan se paikka taas tutkattu ja menihän siinä kolmenkymmenen sentin syvyydessä yksi paksu kaapeli jota ei ole olemassakaan.

Osuin siis haamukaapeliin jossa ei ollut sähköä, eikä oikein kuortakaan. Ilemisesti edellistä tolpan jalkaa asennettaessa siihen oli koneella osuttu ku n kuori oli rullalla kaivusuunnan vastaisessa suunnassa.

Sit vaan soittelemaan sähköyhtiöön ja jäljittämään mikä kaapeli se on, korjataanko vai ei. No se selvittely vei kai reilut 2 tuntia ja lopputuloksena kaapeli pistettiin poikki ja teipattiin päät. Se oli joko palaneen Agrimarketin vanha syöttökaapeli tai ABC:n työmaa-aikainen kaapeli jonka kummassakaan päässä ei ollut enää mitään. Nyt kun on vielä keskeltä poikki niin siinä on taas ihmettelemistä kun seuraavaan valotolppaa vaihdetaan jalkaa.

Tolpan pystytys sit menikin kivuttomasti, kone lavetille ja puomi pystyyn ja ohjausnarulla liina irti.

Paluukuormaa tehdessä sit terävä jousi kynnen alle nostokoukusta ja liikenneasemalle pesemään haavaa. Hyytymisaineet on näköjään kohdallaan.

Kuolonkolaripaikalla oli tehty ihan hassuja päätelmiä ainakin lehtiin toki voi olla että syy koko rysäykseen oli kuorma-auton ohjaamossa, mutta tapahtumajärjestys ei välttämättä ole ollut se mikä lehdessä luki, eikä ajoneuvojen kulkusuunnat mallia roskalehti pitäneen kutiaan siihen mitä tapahtumapaikan naapuri puhelimessa kertoi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus