Seuraavat särkyneet 43

  • licence27

Joudun huomenna ajamaan kuolonkolaripaikan läpi. Ihmettelinkin mihin päivällä hälytysajoneuvot menivät pillit ulvoen. Kun ajattelee jo tänäänkin näkemieni idioottiautoilusuoritusten määrää niin ei ole mikään ihme että suoralla tiellä mis on esteetön näkyvyys tulee monen auton kolarisuma.

En ole paikalla käynyt, mutta vahvat veikkaukset siihen suuntaan että joku paikallinen on ryhmittäytynyt pyörät vinossa keskiviivan viereen. Puskurissa roikkuja on puhunut puhelimeen, täräyttänyt perään ja kolmas liian liki ajanut ja puhelimeen puhunut tullut samaan sumaan. Viimeistään kolmas auto on ajautunut vastaantulevien kaistalle ja täysperävaunurekan alle.

Siinä onkin sitten miettimistä kenelle luetaan syytteet kuolemantuottamuksesta ja liikenteen vaarantamisesta. Molemmat peräänajajat varmaan selviävät sakoilla. Tuttu tie ja siinä on oikeasti niin paljon tilaa että voi olla neljä autoa rinnakkain edellyttäen ettei pientareella ole esimerkiksi mopoa.

Pienet perusasiat kuten turvaväli, vilkku ja ryhmittäytyminen.

Ajelin vaihteeksi autolla idioottiauoilijan perässä. Auto oli Neon ja sitä ajoi keski-ikäinen nainen rinnallaan iäkkäämpi nainen. Nopeusrajoituksia noudattivat orjallisesti tai ajoivat jopa vähän alle rajoituksen, mutta tälläiset pienet jutut kuin vasempaan reunaan ryhmittyminen kun on kääntymässä oikealle, vilkun unohtaminen, STOP- merkin noudattamatta jättäminen. Kuudesta risteyksestä kaksi meni oikein. Jos kuski olisi ollut yhtään nuorempi olisin kysynyt pankin parkkipaikalla puhuiko kännykkään vai onko humalassa, lääkkeissä/huumeissa. Osuvasti sit samalle reitille kolme tuntia myöhemmin kuolonkolari. Niin että turvallista kotimatkaa vaan.


Särkyneitä

Tällä kertaa en itse tehnyt tuhoja-johtaja itse ei maltanut odottaa dynamiittimiestä kiviä rikkomaan vaan käytti vanhaa kunnon podota kivi toisen päälle ja väistele sirpaleita menetelmää huonolla menestyksellä. Kivi ei juurikaan pienentynyt, mutta alempi etulasi meni varsin pieniksi palasiksi

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus