Lisää pakkasvaluharjoitteita

  • licence27

Olin informoinut että tänään en laita konetta käyntiin. Putket oli tuotu, mutta ihan väärälle tontille, joten sen puolesta olisi voinut jatkaa putkilinjojen täyttöä.

Oli kuitenkin ensin ratkottava täryä vaivannut ongelma ja tehtävä vähän muutakin pientä huoltohommaa. Vielä olisi yhdet päiväajovalot ruuvattava / tehtävä muutama sähköliitos. On vaan paikkamaalauksen jäljiltä pajalla sellainen katku että saa vähän aikaa haihtua ja tietysti myös maalin olisi hyvä saada kuivua rauhassa.

Mutta sitten ne työmaan pienet murheet... olivat saaneet tällä kertaa valun käyntiin ihan ajallaan- siis sellainen parin ison koirankopin kokoinen laatikko, mutta sitten taas pesuvaiheessa pumppuauto oli lakannut käymästä ja siinä se tönötti varmaan puolisen tuntia ja kuskiparka elvytti pakkasessa startin solenoidia tai bendix siellä kai jumissa oli.

Maasturissa näyttää olleen aika hyvää polttoainetta. Niin voi sanoa kun kovatkin pakkaset on selvitty ongelmitta ja polttoainesuodatin oli vaihdettu viimeksi vuonna 2010. Ilmeisesti se sitten vaan jäi vaihtamatta viime kevään ruostevauriokorjauksen yhteydessä.

Orkidea on avautumassa - ihme juttu että se tuottaa kolme valtavaa kukkaa ja kahvipensas kuoleman kielissä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus