Pakkasvalajat

  • licence27

Huomenna täytyy ilmeisesti pitää pakkasvapaata- riippuen tietysti siitä mitä työmaalla tapahtuu. Korkealla ovat herrojen toiveet jos meinaavat huomenna muotit purkaa ja uusia lyödä niiden päälle pystyyn. Ei se mahdotonta ole, mutta ehkä vaan kannattaisi antaa betonille aikaa ja lämpöä että kovettuu kunnolla. Tai no kovettuuhan se muottiin vaikkei lämpöä olisikaan.

Tällä kelillä edes täry ei ollut yhteistyöhaluinen. Aamulla se kiinnosti jopa poliiseja siinä määrin että näki kuinka paljon poliisiauton vauhti hidastui kohtaamisen lähestyessä. Ilmeisesti heilläkin oli sen verran maalaisjärkeä että ymmärsivät laitteen olevan niin lujan liina perässä ettei se kyydistä putoa. Varmasti pystyi kuitenkin liikkumaan, koska säästä johtuen oli täry vedettävä tallissa käyntiin ja kiikutettava käynnissä työmaalle asti.

Kuljetusmatka oli sen verran pitkä, viima kova ja lämpötila alhainen ettei ajovipu liikkunut, eikä täry ajosuunta aktivoitunut kumpaankaan suuntaan.

Taas toisaalta oli hyvä että valu osui tälle päivälle. Sai siirtyä toiseen osoitteeseen vähän tekemään omia hommia. Ei ihan vallan kauheasti tehnyt mieli tarttua moottorisahaan ja karsia saarekkeen viimeisiä polttopuukokoisia kuusia, mutta meni siinä samalla kun tulevan hoitotien liittymäkohdan perkasin. Lumeton märkänä jäätynyt maa on paikoin yllättävän kovaa. Kohta täytyy ruveta routapiikkejä teroittelemaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus