liukasta

  • licence27

Illalla otti päähän. Tietysti pieni pulmahan se letkun vaihtaminen on kun vaan tietää missä on päät ja kun uuden letkun saa vedettyä paikoilleen.

Onneksi satanut lumi suli yön aikana lähes kokonaan ja mistä ei ehtinyt sulaa muuttui liukkaaksi.

No sitten kun uusi letku oli kyydissä alkoi puhelin soimaan. Ei yhtään yllättänyt että taas jonkun muun hoitoalueella oli rekka jumissa ja tietysti se tarkoitti että pari kauppaa jäi välistä, uusi letku paikalleen ja pelastuspartioon. No kiitos hyvän kuskin ennakoinnin ei tarvinnut hinat ja hiekkaakin meni varsin vähän, mutta tuokin olisi ollut vältettäissä kun A kyydin tilaaja ilmoittaisi että ei perävaunun kanssa perille asti tai tielle jos tietä hoitavalla yrittäjällä olisi kunnolliset työvälineet. Tämän voi sanoa oikeastaan monikossa, koska tuntuu että 12 kilometrin säteellä on tasan punainen ja keltainen Valtra joilla saa työt tehtyä omilla työvälineillä ja loput kuorivat kermaa, rääpivät rusinoita pullasta, mutta sitten kunn tulee lunta kunnolla tai liukasta ovat kusessa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus