Maalata maalla maassa vai ilmassa

  • licence27

Perjantai alkoi ikävästi. C20 iäisyysprojekti päätti että eipäs nosteta tukijalkaa enää. Vaijeriohjain toimii, kuori ehjä, samoin kara, mutta itse vaijeri karan päästä kahtena kappaleena.

Keskiviikkona oli maalit reikäpallolla tehtyjä, torstaina maalitehtaan ja Terran sisustusosaston jäljiltä paketissa. Ei siis pitänyt maalata mitään vaan napauttaa järveen tolppa josta saa tukea soutuveneestä nousemista varten.

Kuitenkin tajusin että listaa ei saa paikalleen jos ei ole kiinnityspistettä ja taas toisaalta kiinnityspisteen alapuolinen osuus on suojaa vailla, joten siihen auttaa vain se maali tai taas rakenteen muuttaminen moottorisahalla.

Puutavaraa onneksi oli, mutta se maalaaminen sen jälkeen kun oli ensin suurella vaivalla saanut ne laudat oikeaan mittaan ja paikoilleen...

Lopputuloksena että päädyin ongelle odottamaan maalin kuivumista ja vaikka keli olikin mitä mainioin ei yhtään listaa ole vieläkään paikallaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus