Sorvia lekaa ja pari isoa vikaa

  • licence27

C20 on tuottanut harmaita hiuksia ja tänään meni taas varaosatilaus sisään. Toki vähän vastaavan ohjauskaapelin olen joskus onnistunut myös korjaamaan hevoskopin jarruja varten, mutta tuo on kaksitoiminen.

Hienoa oli kuitenkin saada aisojen päistä tapit irt. Laakereita ei enää ollut, eikä ensimmäisen hoonausyrityksen jälkeen toimivaa porakonettakaan. Ei kannata työntää sähköjohtoa hoonin lähelle ja painaa vahingossa käynnistyskytkintä.

Sitä ennen oli taisteltu tappien kanssa useampi tunti. Kun kuulin mitä oli tehty ennen kuin itse ehdin remontin ääreen totesin että korvakkeet täytyy katkaista ja sitten ainakin 30 tonnisella prässillä tunkata tapit yksi kerrallaan.

Se osoittautui toimivaksi menetelmäksi ja sen jälkeen oli tarkoitus lyödä uuden laakerit reikiin- yllätys ei ollut kovin suuri kun laakeri meni heittämällä läpi. Se tarkoitti siirtymistä sorvin ääreen ja kahden uuden laakerin valmistamista. No asennusvaiheessa toinen oli liian väljä ja toinen liian kireä, mutta kun rasvaura tehtiin kehä katkaisemalla molemmista tuli ulkokehältä hyvät.

Onneksi muistin kokeilla tappeja, koska toinen asennusreikä oli soikea ja työntömitan ulottumattomista kireä. Näin ollen taas tuli lisätyötä hiomisen merkeissä.

Tapeista tuli täytön ja sorvauksen jälkeen hienot, Ei nyt sentään ihan kromimaista peilikiiltoa, mutta oi luvata tuhansia käyttötunteja turvallista käyttöaikaa työpäivittäisellä voitelemisella.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus