Mäkinen taival

  • licence27

Vastasin tänään varmaan kymmeniin kysymyksiin. En tiedä tilastollisiin tutkimuksiin osallistumisesta kenellekään mitään hyötyä ja nyt tajusin vastanneeni yhteen kysymykseen väärin. Siis sikäli että jos on vahingossa ostettu yhdistelmäkortilla jotain luoton puolta käyttäen niin velkaahan sekin on oli sitten tilillä kuinka paljon rahaa tahansa.

Sen verran tiivistä ollut tahti työmaalla että tänään muistin lukea sähköpostini. Ei muuta ihmeellistä, mutta eräs nainen oli pohtinut antamaani pähkinää, muttei ollut selvitystyöstään huolimatta löytänyt vastausta siihen miksi rakennetulla vesivoimalla ei tuoteta sähköä. Kiitokset kuitenkin.

Eilisen temuamisen jäljiltä sain viimein koneen työmaalle. Pääsee ainakin alkuun ja voi sitten muutaman päivän päästä huoltaa sen ajallaan.

Toinen kone olikin vähän ongelmallisempi kun sen sijoituspaikkaan täytyi ajaa vähän reilut kolme tuntia mäkistä maastoa pitkin. Ei tosin sitä kaameaa Kalkkisten reittiä, mutta kuitenkin.

Menomatkalla vastaan tuli lentävä katto tai siis siinä vaiheessa se oli kiertyneenä bussipysäkin viitan ympärille ja joku suursäkkinostin oli pudotettu päälle ettei kauemmas karkaa. Palasia oli mielestäni muuallakin, mutta en äkkiseltään nähnyt mistä katosta ne oli karanneet.

Kyytiin täytyi lastata mm toisessa koneessa olleet lumiketjut ja kun kerran lavalla tilaa oli niin myös polttopuita. Siinä sitten lähtöä tehdessäni muistin että tiessä on vielä pari öljypohjaa uhkaavaa kiveä, noukin ne ylös ja täytin kuopat murskeella.

Paluumatkalle valitsin pidemmän reitin. Se oli huomattavasti tasaisempi, ei välttämättä nopeampi, mutta ainakin jarruille lempeämpi.

Jos huomenna sit saisi tehdä normaalin työpäivän ilman mitään kymppiuutisiin asti venymisiä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus