Voimaton

  • licence27

Eilinen oli niin rankka että aamulla ei pystynyt kaukosäädintä kannattelemaan tarpeeksi kauan että olisi saanut digiboxin ajastettua.

Päivällä sitten tietysti siinä vaiheessa kun piti palauttaa EC 20 mekaanisen kiinnikkeen tilalle lähti yksi neljästä soviteholkista tapin mukana liikeelle. Kun se liikkuu niin ei pirullakaan laita välilevyjä paikoilleen eli kone lavetille ja korjaamaan.

No jo silloin kun asensin siiihen rasvaria ja ensimmäisen kerran taistelin sitä edellisen koneen puomiin kiinni totesin sovitteen olevan todella kireä. On tietysti sekin ihan mahdollista ettei korvakkeiden linjaus ole ihan suora, koska irto-osia on tappinen lisäksi 12 kappaletta+ 10 pulttia, 8 lieriösokkaa ja jostain muusta kuin metallista tehdyt 4 välilevyä.

Yritys 1 meni toisen tapin osalta korjauksen jälkeen hienosti, mutta toinen tappi meni ohisektoriin, pää niittaantui ja sitten olikin aika taistelu saada se linkistä ulos. No päivällä pyörähdin kalliolouhoksen kautta. Siellä oli asiat vielä huonommin eli koko ketju seisoi pyöräkuormaajaa lukuunottamatta. Kartio oli rikkoontunut ja näköjään jossain liki puolen yön tienoilla se oli saatu sieltä kuorma-auton lavalle ja ehkä jopa uusi vastaava tilalle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus