Media peilaa

  • licence27

Eilisessä lehdessä oli sössitty nimet ja naamat, tänään ne oli sit korjattu. Ei mitenkään ihmeellistä, mutta kun kuvan oli sentään ottanut luokkakaverini kolmen vuoden ajalta.

Toisaalta tänään lehdessä oli myös vanha työnantajani keksintöineen. Siis keksintöineen joka on toisen ihmisen toimesta keksitty jo noin vuonna 2004 ja esitelty lehdessä, mutta tuskin patentoituna silloin kun keksinnöllisyyttä ei kovin paljoa ollut. No nyt sit pikkuisen lisää tuotteistusta ja raha vaihtaa omistajaa.

No nyt sitten keksitty järkevä sovellus ja johan alkaa tapahtua + hintalappu tutuun tyyliin sellainen että tuoteoikeuksillakin tulee keksijälle rahaa. Sehän on ihan oikein varsinkin silloin jos keksintö on oma.

Työ kävi tänään hankalasti. Jostain maailman kolkasta oli tullut niin paskaa polttoainetta että - 3 astetta teki suodattimeen kerroksen parafiinia ja sitten ei tullutkaan starttaamisesta mitään. Laturiin ja lohkolämppäriin kiinni + kuumailmapuhallinta suodattimen kylkeen. Tunti ja vähän yli pelkkään starttaukseen.

Aurinko laski työn touhussa, mutta takatyövalot eivät syttyneet, joten ymmärrettävästi työnteko loppui.

Renkaat tarvis vielä vaihtaa kun ruoka vähän laskeutuu.

Jäi rengasruletti huomiselle, mutta työvalot sain toimintaan ja nesteet lisättyä. Valitettavasti huomenna ei pääse heti ajoon vaan ensin renkaanvaihtoa, sit sorakasan siirto ja sit jos ehtii niin tän päivän hommat jatkuu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus