Melkein vapaa

  • licence27

Käytin tänään lähes kolme tuntia syömiseen ja ruuanlaittoon. No ehkä olisi voinut aloittaa laittamalla koipireidet uuniin, mutta oli suolaisen piirakan tarvikkeet hankittuina, lävikkö puolillaan miniporkkanoita ja neljä perunaa edellistä nostoerää.

Piirakkapohja, kinkkua, salamia, juustoa, munia, kermaa, tomaattia- ei mitään ihmeellistä, mutta mutta sitten rupesin miettimään mitä teen niistä porkkanoista- niitä kun saattaa olla maassa vielä useita kymmeniä kiloja (toivottavasti vähän suurempia osa)

Laitoin sitten ne porkkanat ja perunan suikaleet pellille, vähän öljyä alle, sudilla myös päälle ja ripaus suolaa. Lopputulos oli sen verran herkullisia maalaisranskalaisia että perunat on syöty, porkkanoista puolet ja piirakkaa huomenna.

Sitä ennen olin ehtinyt käydä syncron kanssa vetämässä hinattavaa laitetta ja sen jälkeen tein yhden elementin. No ehkä vähän jo toistakin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus