Purua ja paskaa

  • licence27

Keräsin tänään reilun kourallisen toukkia. Ne oli ainakin Suomen mittakaavassa niitä kaikkein paksuimpia jötkäleitä ja nyt tiedän että niitä on muutama omassakin puutarhassa. En tosin usko että selvityvät lannan levityksestä, mutta täytyy sen hetken koittaessa ottaa ämpäri ja kerätä niitä talteen. En minä niitä tietenkään itse ole alkamassa syömään, mutta ne voisivat kelvata esimerkiksi kanoille.

Noin muuten päivän anti oli varsin vähäinen. Sentin korkuisen pinon verran paperitöitä. Koe-elementin villoitusta ja purun/paskan lappamista.

Toki purukuorman kanssa olisi voinut edetä toisinkin, mutta tällä varrella korokelaidan yläosan koukkaaminen pois paikoiltaan ei käy luontevasti. Kipatessa sitten laita lähti pois paikoiltaan ja puoli kasaa purua päälle. Jos en olisi jo ennen kuorman hakua saanut purua kenkiin sekä sisä että ulkopuolelle olisi varmaan harmittanut enemmän.

Olisi ollut suolaista piirakkaakin tarjolla, mutta valitettavasti olin lähtiessä tankannut täyden lautasellisen. Ehkä jos talon emäntä olisi ollut paikalla piirakkaa tarjoamassa se olisi tullut syötyä ja lautanen nuoltua puhtaaksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus