Metri ja tunti

  • licence27

Olipahan aamupäivä. Kylmää oli, maa roudassa ja oikeastaan plussaa oli vain se ettei aurinko häikäissyt talon läpi. Miinuksia sitten riittikin: Kaapelikartta piti paikkansa vain syöttökaapelin osalta. Sitä ennen vastaan tuli öljysäiliön ylitäytön estimen johto, öljyputket, umpisäiliön valvonta 1 tuntematon, kahden piharakennuksen sähköt ja ilmeisesti lipputangon valon varaus- siinä on timanttiporarille haastetta kun yritää päästä seinästä läpi osumatta mihinkään hajoavaan. Huohotin ja öljyn täyttöputki kun on vielä jäisessa maassa ja mahdolisesti hyvinkin lähellä seinää.

No niistä selvittiin toistaiseksi, sähkön syöttö ja puhelinpiuha alitettiin samoin kuin pihavalojen ja ilmesesti lipputangon valon kaapeli. Ainoastaan maadoituskupari meni nätisti poikki, mut ei haittaa kun ura on auki ja 3 reikää tulee sähkötaulun viereen.

Varoittelin asiakasta että tarvii ehkä konetta isontaa jos maa muuttuu kovemmaksi- ei se pehmeää ollut, mutta päivä päättyi sen verran ronsiin kiveen ettei siihen taida tehota muu kuin kolme reikää ja louhintaliikkeen mies.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus