Tallimääräykset

  • licence27

F1 on menossa päin helvettiä. Ei riitä että muuan Räikkönen korvattiin kuskilla, jonka eteen raivataan jatkuvalla syötöllä tilaa tallimääräyksillä vaan nyt se sama paska on tullut myös Rosbergin ja Webberin riesoiksi. Näin siis siksi että Webberin kisataktiikka oli heikompi ja siitä huolimatta luikahti kärkeen kuin Räikkönen edellisessä kisassa konsanaan.

En tiedä tulkitsinko oikein, mutta aika hullua minun mielestäni käskeä kaksoisjohdossa johtavan kuskin pudottaa koneesta tehoja ja säästellä renkaita tai sitten kun autot on sijoilla 3 ja 4 kieltää sitä nelosena olevaa ohittamasta jo renkaansa tuhonnutta tallikaveriaan. + Eikö säännöissä ole kielletty ajamasta kilpailevan tallin varikkopilttuuseen?

Ehkä tässä olisi paikka nyppiä ne radiolaitteet pois autoista ja kypäristä. Ratiin vaan merkkivalot jotka kertoo koska on aika tulla varikolle, koska saa aukoa takasiipeä ja koska keltaiset liput/turva-auton valot sammuvat.

Tällä menolla kohta hiihdossakin on puheyhteys valmentajaan joka kertoo kuka pitää päästää edelle ja ketä pitää pidätelle, missä Murhamäessä on jäätä ja varasauvoja.

Huomenna katsomaan kauniita järvimaisemia ja väistelemään syöttökaapelia jäisessä maassa.

Kirjoitettaessa soi Pablo Casals - Kol nidrei Op 47

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus