Mikä ajamisessa on niin kovin vaikeaa

  • licence27

ihmeen vähän liikenteessä kolisee kun katsoo millaisille toheloille kortti annetaan. Jos on kolme risteystä ja kaikista käännytään niin ei se vilkun laitto pitäisi olla ylivoimaista, puhumattakaan parkkeerauksesta. Ihmeellisiä perusteluitakin kuulee idioottiparkkeeraukselle, kuten sen että joku voi tulla viereiseen ruutuun-eikös se juuri ole parkkipaikan idea ja siksi vielä muutaman lumettoman päivän ajan ne viivat siellä näkyvät.

Päivän poskettomin väite oli kuitenkin se että auton ja traktorin keskiakseli perävaunua peruutettaisiin eri lailla. Varmasti eroa on, mutta jos kuski ei ymmärrä että kun vaunu ja veturi+ etupyörät on samassa suunnassa niin vaunu menee suoraan myös peruuttaessa, eikä etupyöriä peruuttaessa tarvi kääntää rajoittimesta rajoittimeen tai kädet/tien leveys loppuu.

Onni onnettomuudessa että kerrankin on tilaa ajaa etuperin lenkkiä molemmissa päissä. Ilmeisesti kolina oli kuulunut paloasemalle saakka kun oikein kolmen auton voimin ajoivat kääntöpaikalle saakka.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus