Hybrid

  • licence27

Autokorjaamolla oli alitettu kustannusarvio noin satatasella ja kun heitin omalla autollani auton omistajan korjaamolle oli kuulemma tultu lasitkin raaputtamaan pihalle saakka.

Sieltä pikapikaa töihin, sepelikuorman vienti ja meluvallin tekoon. En mitään kauheaa kiirettä pitänyt ja olihan siellä ajettu kokonaista yksi kuorma ennen kuin pääsin kahta konetta ajamaan.

Iltapävällä meni vielä hullummaksi kun lavettikuski soittaa: "Mihinkäs tää uusi kone pudotetaan. Mahtuuko siellä kääntymään ympäri?"

Olisi ympäri mahtunut, muttei linjojen ali. Työmaalle saapui siis Hybrid 215 kaivuri. Esittelykone ja ensimmäinen Komatsu jossa on mielestäni ihan OK hallinta, mutta mutta mutta. Koneen hinta on lievästi sanottuna suolainen. Kehtaavat vuonna 2012 esitettä konetta jossa ei ole rasvaria eikä edes kunnollisia työvaloja. Proportionaalisesti ohjattu rototiltti sentään ja 2 uutuuttaan kiiltävää kauhaa. Toivottavasti maanantaina tulee myyjä/kouluttaja kertomaan miten se kuuluu rasvata, koska ei ole sitten CAT 235 B:n telakaivuria paljon käsipräsillä rasvottu, korkeintaan kiristetty teloja.

Sitten saa kertoa miksi kallistus on puolet hitaampi kuin korealaisessa kilpailijassa kun pyöritys kuitenkin menee nopeammin. Todennäköisesti liian ahtaat putket tai kuristettu.

Ilmeisesti sain tänään aikaan mustasukkaisuuskohtauksen. Tarvin uudet haalarit ja vähän muutakin roinaa. Kassalla sitten kortin törkkäsin koneeseen ja ihan oikein päin, mutta mitään ei tapahtunut vaikka painoin korttikoneen nappuloita. Kassahenkilö ja vieläpä kaunis sellainen sanoi jotain ja minä siihen "Kone varmaan temppuillee että saisin katsella kauemmin kauniita silmiäsi" Oli kuulemma kauniisti sanottu, mutta sitten ilmeisesti "Big brother" alkoi puhua radion välityksellä, enkä tiedä mistä se ääni kuului. Jotain puhui viidestäkymmennestä metristä ja rahan saamisesta. Liekö sitten veto menossa kauniiden silmien iskuvoimasta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus