Mikä minä olen teitä neuvomaan

  • licence27

Vaihdoin tänään yhden kaivon. Se onkin niitä harvoja itse maahan laittamiani putkilinjoja- itse asiassa taitaa olla tasan kolmas syystä tai toisesta vaihtoon mennyt. Ei tuossakaan mitään akuuttia vikaa ollut- oli vaan niin että uudesta osasta tuli vanha ja vanhasta uusi. Näin ollen se vanha piti saada riittävän syvälle, vesijohtoa varten suojaputki ja tietenkin se uusi keltainen muovikaivo.

Meni ihan kivuttomasti siitäkin huolimatta että jouduin vähän aikataulua muuttamaan, osia hakemaan ja väistymään betoniauton tieltä. Betonin osalta valuporukka toivoi sorapatjalle lisää leveyttä. Osien puutteen vuoksi en voinut sitä turvallisesti tehdä. Sen sijaan anturaan tehtiin pieni porras nyt se siellä vauhdilla- ehkä liiankin vauhdilla kuivaa.

Joku lapsukainen kertoi maastopyöränsä ulkolämpömittarin näyttäneen +34 ja risat. Valtran ajotietokone näytti varjossa, + 33 ja ilmeisesti virallisetkin mittauksen rikkoivat 30 rajan monin paikoin. Hyttysiäkin oli illalla ihan kamalasti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus