Siemeniä, rakkoja ja pankkinaisia

  • licence27

12.22 Timanttiset tiiriö- luulin nähneeni entisen missin. Todennäköisesti oli joku muu tai voi tietysti olla tulevakin jos päättää osallistua. Oli ilmeisesti kelloa vailla.

Pitäisi kai asioida useammin pankissa. Heti aamulla ensimmäisessä aallossa yrityskassalla oli mies ilmeisesti katsonut liian pitkään sitä kaunotarta silmiin ja unohti sitten laukkunsa tiskille ja käveli melkein ulos asti ennen kuin virkailija sai huudettua perään. Eipä sinne nurkan takana olevalle sivutiskille juuri tule vilkuiltua, mutta nyt odottelin jotain tulostetta ja olisi saattanut sattua omallekin kohdalle jos sattuisi joskus olemaan sille tiskille asiaa. Saman pankin punastelevaa lakinaista jo kehuinkin.

Töihin pääsi vasta paljon myöhemmin. Illalla suoritettu putkien nouto mahdollisti salaojan jatkamisen melkein perille asti. Pätkä vielä ja sitten kaivo. Huomennna täytyy yrittää houkutella putkimies sujauttamaan vesijohto oikealle reitille- tietenkin edellyttäen että onnistuu suihkukaapin kanssa. Taitaa olla pakkokin patistella että menee lattiavalussa oikeaan kohtaan.

Välihommana piti korjata painepesuria. Vanhempi villoittaja kehtasi väittää ettei se imenyt, eikä tehnyt painetta.... Oli väärässä molemmissa. Ei siis riittänyt että oli vieressä jatkoletku ilman pistoolia ja lähellä varapistooli letkun kanssa vaan minun piti avaimella ottaa pistooli irti letkusta, ruuvata suutin irti ja porata se puhtaaksi ruostemönjästä. Kyllä pitäisi aikuisen ihmisen tajuta mikä ero on löysällä ja jäykällä letkulla vaikkei ketään olla siittämässä.

Mutta sitten nuo rakot. En tiedä millainen insinööri on ollut puutarhajyrsimen kahvoja suunnitelemassa. Sen tiedän että tuon vanhan paukkuvan Partner keksinnön aisa ei pysy lukittuna ja otekahvoista tulee rakko per tankillinen vaikka olisi paremmatkin hanskat. Aisassa saisi olla vapaaliikettä kahteenkin suuntaan ettei hakkaisi käsille, mutta kun se perkele täytyy jäykistää että sen saa käännettyä.

En ole mikään puutarhaihminen, mutta kylvin nyt kuitenkin jotain sinne suurella vaivalla raivattuun savikkoon. Jos ei mitään kylvä niin ei voi mitään korjatakaan.

Ainoa mikä näytti elinvoimaiselta oli raparperi ja naapurin lahjoittamista maisseista yksi. Mistään muusta ei pysty sanomaan tuleeko mitään satoa tai itääkö edes. Maissin suhteen en ole kovin luottavainen.

On vaan niin toivotonta yrittää kylvää pikkiriikkisiä siemeniä tasajaolla. Loput mitä jäi heitin tuulen mukana ja ajoin jyrsimellä yli. Jos edes 10 % itää niin se on paremmin kuin edelliset parikymmentä härkäpapua.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus