Mitä tekemättä jää

  • licence27

Aamulla puhelin soi ja joku oli päättänyt ajaa aamutuimaan ojaan. Oli oikeastaan ihan mukavaa vastata rehellisesti kuten asian laita olikin eli että en voi lähteä sitä hinaamaan ennen kuin uusi siirtopumppu on paikallaan.

Huono kassakonekarma jatkui taas tänään- en saanut ostoksia maksettua, eikä saanut kukaan muukaan siihen mennnessä.

Myöhään illalla siirtopumppu meni paikoilleen, rasvaa niveliin, ilmansuodattimen kevyt puhallus ja nostovarren pään osittainen korjaus. Siis osittainen, koska sieltä puuttuu edelleenkin toinen painatusjousi. Vanha oli mennyt keskeltä poikki.

Ihmettelin taas aamupäivällä mielessäni mikä mahdollistaa suosituimman saksalaisen automerkin menestyksen. Siis lähinnä siksi kun nuo talviominaisuudet ovat muutamin osin paljon jäljessä vaikkapa japanilaisia.

Ajoin peräkkäin Golffia ja 407 pösöä, enkä ihan äkkiä väittäisi kumpaakaan toista paremmaksi ajattavuudeltaan tai talviominaisuuksiltaan. Kumpikaan ei ole oma auto, mutta kummankin korjaamolla tunnetaan nimeltä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus