Mitä työpaikoilla oikeasti tapahtuu

  • licence27

80 päiväsakkoa, yhteisösakkoa ja vahingonkorvauksia- siinäkö päivän pääuutinen. Kuitenkin lööpeissä oli tutun näköinen koira. Näytti ihan samalta kuin se minkä hampaista silloisen naapurin pikkutytön kävin pelastamassa.

Kuitenkaan en lehteä ostanut, enkä kuunnellut Ahteen esiintymistä. Näin siksi että tuo koko juttu on saanut valtavat mittasuhteet ja varmasti työpaikoilla tapahtuu ja on tapahtunut paljon pahempiakin asioita.

Tänään olisi ollut hyvä hetki haukata vähän liian iso pala purtavaa. Oli näet naapuripöydässä "Hoitotasot" sen verran tasokkaita nuoria naisia ettei tiennyt mihin silmänsä laittaisia.

Itselle sattui joku vuosi takaperin mielestäni oikeinkin hyvä työpaikka. Siis sellainen monen mielestä unelmatyöpaikka ja jopa oma isäni oli sitä mieltä että siellä olisi kannattanut pysyä. On kuitenkin asioita jotka ovat tärkeämpiä kuin raha. Niitä ovat oma mielenterveys, terveys ja niihin liittyen yöunet. Toki nykyhommassakin on välillä ylipitkiä päiviä, valvottuja / huonosti nukuttuja öitä.

Silloinen työnantajani on ollut oikeudessä monta kertaa ja ilmeisesti ihan aiheellisestikin. Toivottavasti nykyään miettii pidempään kenet palkkaa ja kenet pistää kilometritehtaalle.

Työolot ja työturvallisuus on yksi asia. Henkilökemia on toinen juttu ja joillekin vaan sopii parhaiten työ yksin keskellä metsää, joku taas tarvitsee ryhmän ympärilleen.

Jos itse rupeaisin palkkaamaan työntekijää niin työpaikkailmoituksessa lukisi varmaan sanat" Itsenäiseen työhön kykenevä". Se ei tarkoita että väitetään valkoista maalia harmaaksi, ei lueta ohjeita tai että esimerkiksi uuden perävaunun vanne on kaupasta lähdön ja viidennessä risteyksessä mutkalla.

Tänään tuli puhelu ilmeisesti pakkasvalajien esimieheltä. Hän sitten kertoi mikä oli heidän mielestään ollut ongelma ja minä sitten puhelimessa totesin että koko kenttä oli tiivistetty ja eristetty vaakatasoon + että olin kyllä sinä muottienkin tekopäivänä puhelimen päässä ja olisin voinut käydä sen viisi senttimetriä käydä pilarianturoiden alta pois raapaisemassa, mutta kun ei ollut missään vaiheessa ollut varmuutta mikä se oikea korkeus ylipäätään on.

Taas toisaalta kun olisivat valaneet ne pilarianturat ihan mihin vaan tasamaalle sillä tai naapuritontilla ja nostolenkit niin oltais päästy ihan samaan lopputulokseen kuin nytkin eli valetaan ja nostetaan paikoilleen. Minä en pysty enkä ehdi kaikkia ongelmia ratkomaan, mutta jos vaativuustaste on kahden kottikärrylisen mursketta siirtäminen niin ei siihen mitään insinööriä tarvita. En edelleenkään ymmärrä miksi koko paketti on valettu niin matalana kun kaikisssa muoteissa oli varaa nostaa ja eristettä + puutavaraa oli tontilla, betonia jäi yli vaikka kuinka paljon + Nyt tönöttää siinä valmiina ja kun katsoo alkuperäisiä maanpintoja ei olisi haitannut vaikka olisi ollut 20 cm korkeampi. Alaspäin ei voi paljon viedä jos ei pistä koko kompleksin salaojia uusiksi.

Kyllä siitä rakennuksesta ihan hyvä tulee, mutta ympäröivästä pihasta en mene takuuseen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus