Möhnää

  • licence27

Nyt se sit alkaa keleistä inhottavin. Loskaa ja vettä kaikissa olomuodoissa varmaan huhtikuun loppuun asti. Aurinko toki lämmittää tehokkaasti päivällä, mut yöllä voip silti tulla lunta.

Nyt olisi toivottavaa että amatöörit malttaisivat olla auraamatta ja jos loska häiritsee niin penkkoihin reikiä että vesi pääsee tieltä pois. Nyt ne paikat mitkä on olleet koko talven paljaina on pinnasta sulia, mutta alla metri jäätä. Viime vuonna taisi olla huhtikuuta kun piti kytkeä viemäri kevyen liikenteen väylän reunan alle- Väylän alunen oli kuin veneen pohja metrin jäässä ja vieressä virtasi vesi ja liikkumattomalla alueella jäätä vain muutama sentti.

Nyt ne tiet mis on 10 cm polannetta routii vähemmän kuin me mitkä on ihan paljaana- en tosin tiedä paljonko on eroa jään ja maan lämmonjohtavuudella, mutta kai sitäkin joku on tutkinut.

Työnteko on vaihteeksi ollut ihan kivaa- mitä nyt radio on aika mykkä kun antenni jäi vaihtamati. Sen verra vasta tappioita että ketjusta ratkesi ilmeisesti heikoin lenkki. Sen saa onneksi korjattua ja suht helposti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus