Moottoritie on kylmä

  • licence27

On toki niin että yksityisten kansalaisten ei sovi ruveta poliiseiksi, mutta mikä on että tälläkin kelillä joku järjen riemuvoitto avaa ikkunan ja heittää rekkaveturin ikkunasta roskat pitkin moottoritietä. Täytyisi oikeastaan poistaa autoista mahdollisuus ajaa ikkunat auki ja jos ei olisi ollut menoa niin olisin kyllä soittanut auton omistajalle ja kysynyt kuka ajoi ja miksi paiskoi roskiaan mun keulaani.

Ilmeisesti kuskiparka ei ollut saanut pitää taukoaan pirkanhovissa tai edellisellä huoltoasemalla vaan söi eväitään vauhdissa. Syököön kukin autossaan mitä lystää, mutta ei saa paiskoa niitä roskia pitkin tietä ja luontoa. Kesällä tuon kokoluokan roskat saattaa hyvinkin kaataa jonkun moottoripyöräilijän ja se ei sit ole kaunista jälkeä.

Tölkkien myötä tyhjät lasipullot teiden varsilla ovat hieman vähentyneet siitä mikä oli tilanne esimerkiksi 2001, mutta tuntuu olevan mahdotonta ajaa edes lumisateen jälkeen kymmentä kilometriä ilman että tiellä tai hangessa töröttäisi pullo tai tölkki. Ilmeisesti kaappi/nuorisojuoppojen tapoihin kuuluu sekä tyhjien että täysinäisten pullojen piilottelu.

0,25, 0,33 ja 0,5 litran pullot ja tölkit on ihan turhia- samalla vaivalla olutkin 1,5 litran muovipulloihin, koska tyypillinen kaupasta lähtevä kalja-annos on 6 töllkiä tai enempi= noin 2 litraa, jos rakko kestää juoda koko 1,5 litraa kerralla niin varmasti viimeistään toinen pullo tuottaa pidätysvaikeuksia tai sit kunto on jo sellainen että toinen 1,5 l pullo jää juomati- tai siitä voi tarjota muille janoisille ja kierrekorkki pienentää hävikkiä esimerkiksi silloin kun pullo sattuu kaatumaan tai putomaan.

Moottoritie oli kylmä- auto ei. Ei mitään vaikeuksia laittaa käyntiin vaikka päällä oli jääkerros, eikä lämpötolppaa mailla halmeilla. Webasto on pätevä peli kun akussa vaan on potkua.

Lounas oli loistava- sekä ruoka että seura. Taisi olla eka kerta kun söimme myös jälkiruokaa, teetä ei lasketa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus