Tuhoja

  • licence27

Nyt on nähty lähes tasaisella maalla kyljelleen kellautettu kuorma-auto, nostettu rinteestä traktori pyörilleen ja myöhemmin ongittu sama vielä järvestäkin. Mutta tämä päivä alkoi varsinaisella pohjanoteerauksella. Ei näköjään riitä että tallissa on 4 metriä leveä oviaukko, eikä auttanut että peruutin koneen sisälle. Seuraava kuski sai kyllä 2,52 m leveän koneen käyntiin ja ulos, mutta millä tuhoilla

Oven lukitussalpa solmussa, yksi ovipelti puoliksi irti pistehitsauksista ja kaikki salvan korvakkeet vinossa. Jos olisi ajanut sisään etuperin niin olisi varmaan pudottanut jomman kumman liukuoven kiskoiltaan tai molemmat ja viela ainakin toisien ovenkarmin. Olenkin ihmetellyt välillä miksi sen kuskin tarvii liikuttaa 3 ovea tuulistoppareista kun minä pystyn ajamaan koneen ulos niin että kaikki tai korkeintaan yksi ovi on irti stopparista. Ajotaito ilmeisesti löytyy vasta siinä vaiheessa kun pääsee pihasta pois.

Koko päivä tuhoja korjatessa. Ovi suunnilleen kunnossa ja meni lopulta kiinni, mutta salpa banaanilla, ei enää solmussa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus