Mustikoita

  • licence27

Olin talvella jättänyt bunkkerityömaan rajan tuntumaan kiven. Se ei midikoneella inahtanutkaan paikaltaan ja arvelin että tie hajoaisi jos rupeaisin sitä kaivamaan ylös. Reilut tuplaten isompi kone: nappasiN sen routapiikillä kivuttomasti ylös ja vein pois.

Seuraavan asiakkaan luona oli mustikoita. Suuria, tiheässä ja hyvässä paikassa poimittaviksi. Menkää työläiset ja työttömät sankoin joukoin ja porukalla metsiin poimimaan marjoja eikä vain pussikaljaa juomaan. Marjastus ei ole ulkomaalaisten ja eläkeläisten yksinoikeus.

Viime viikolla idioottiautoilulistan kärjessä oli poikkeuksellisesti Toyota Corolla farkun kuski. Vaatii kusta päähän lähteä ohittamaan vasemmalle kääntyvien kaistaa pitkin risteyksessä. Sit kuitenkin poistuu tieltä seuraavalle bussipysäkille, kiilaa Audi TT:n eteen niin että tyttöparka joutuu seisomaan jarrupolkimen päällä ja minä tietysti Audin perässä yhdistelmän kanssa samoin.

Tämän viikon kärkeen pääsi taas Skoda Citygo tai vastaava, jota kuskasi keski-ikäinen mies. Rantakasinon kohdalla toki ohi pääsee ja olihan niitä suojateitä ohituksen aikana 3 tai neljä ja ylinopeutta. No seuraavassa risteykssä jalankulkija oli onneksi Skodakuskia viisaampi ja siitä seuraavassa Skoda pysähtyi taas ja kahden risteyksen jälkeen menin rinnalle ja ohi ihan turvallisesti, liikennesääntjen mukaisesti ja vieläpä yhdistelmällä.

Hyvät kakkos, kolmos ja nelos idioottiautoilijat: Miksi ohittaa jos olet poistumassa seuraavasta liittymästä. Onko järkeä ohittaa henkensä kaupalla, jarruttaa edessä ja kääntyä seuraavasta liittymästä?

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

7.8.2012 04:50

amazonian takamettässä on niitäkin , vattuja, hullunruohoa, ketunleipiä, taikasieniä, karhuja, ilveksiä, peurija ja sitä rataa <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus