Tutussa talossa

  • licence27

Heräsin siis vuodesohvalta ennen kahdeksaa ja tuntia ennen herätyskelloa. Tällä kertaa huutojen ja kolinan vastapainona oli musiikkia ja bassohan kuului läpi. Vuodesohvalla korvatulpat korvissa ja ilman niitä nukkuminen olisi ollut toivotonta.

Auto saatiin liikennekelpoiseksi ennen puolta päivää. Akku oli sannut helteellä työsopimuksensa irti eli jännitettä oli levossa 12,5 V, mutta pienikin kuormitus pudotti jännitettä niin paljon ettei startannut. Uusi akku ja sitten olivat vuorossa kaverin kämpän mahdollisesti seuraavat vuokralaiset. Mikäköhän siinä on että lapsukaiset ottavat liki kymmenen vuotta itseään vanhempia poikaystäviä? Jos kämppä olisi mun niin sitä pariskuntaa en ottaisi riesoikseni. Varmaan ihan mukavia ihmisiä, mutta viisi kissaa tuollaiseen paikkaan on ihan liikaa.

Tuttu talo, vieras pää, mutta kuitenkin naapurin emäntä vilkuili ja vilkutti kun sieltä poistuin. Todennäköisesti viimeistä kertaa jos ei sit jompikumpi kaveri pyydä muuttoavuksi...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus