Mylly pyörii

  • licence27

Valoa pimeässä ja vähän dynamon rätinää. Saa nähdä montako tuntia jaksaa pyöriä. Kiitos loistavan Elisan ja ruotsalaisen ryöstöfirman johtojen taas meni yksi A4 bittiavaruuteen eikä palaa sieltä koskaan.

Eilen kun erehdyin mainitsemaan ruotsalaisen ryöstöfirman niin jäi mainitsematta kuinka tyhmiä monet kunnat ovat olleet myydessään sähköyhtiöitään helpon rahan toivossa, no nyt se helppo rahaa menee vuolaana virtana ulos Suomesta.

Mitäpä tapahtuu seuraavan aamuna... No tietenkin ruotsalaisesta ryöstöfirmasta soitetaan kotiin ja kerrotaan että ilmakaapeli vaihtuu maakaapeliksi, puoli vuotta sitten ei kelvannut vaikka lupasin siihen rulianssiin kaivaa kaapelin omin avuin lähimmälle muuntajalle saakka. Ensin piti vetää turha ja matala ilmakaapeli nettiyhteyttä varten- Taas kesken messengerin/Blogin täytön yhteys napsahti poikki.

No se vajaan vuoden ollut ilmalanka siis puretaan ja muutetaan maakaapeliksi. Sellaiset ihmiset tekee jotka ei ole edes käyneet paikan päällä. Kyllä sitä tällä suunnittelulla ja toteutuksella taksat nousee nopeasti. Sit vielä kaiken huippu että nyt kun on kunnon pakkaset niin kaapeleita laitetaan jäiseen maahan. Ihan ymmärrettävää jos kyseessä on pohjaton suo tai joku vetelä ranta, mutta kovalle maalle ja tienpohjiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus