Kyllä ammattilainen osaa

  • licence27

Onneksi tässä maailmassa kaikkea ei tarvistse tehdä itse. Kesken rauhallisten ja pienten joululahjaostosten puhelin soi: "Penkki on valmis noudettavaksi"

Oletinkin että se olisi vähän härski kokolailla oransseine keinonahkakylkineen, mutta tuo on verhoomolta täysosuma. Saa nähdä tuleeko seuraavan koneen penkistä yhtä hieno. Lisävarusteina asennetut lämmitykset sekä istuinosaan että selkänojaan niin mitä muuta voisi toivoa... Ehkä ilmajousitus olisi hyvä, mutta siitä on huonoja kokemuksia:

Valtrassa varmaankin Grammerin tekemässä ilmajousitetussa penkissä ei ole ajateltu ihan loppuun sit että penkkiä tarvii laskea ja palje saattaa olla hetkellisesti ihan tyhjä- Jos näin käy niin tyhjäksi jää kun kompressorin sähköjohdot menevät silpuksi- Niin on jo käynyt kahdelle penkille. Voi olla että se ongelma koskee vain niitä koneita joissa penkki kääntyy 180 astetta tai enemmän, mutta tosi ikävä korjata.

Tuulimyllyn tekokaan ei oikein etene tai etenihän se taas vähän kun on laakeripukit, pääakseli ja dynamokin liitetty akseliin, mut ei niin paljon kuin olisi halunnut etenemää. Mut lahjat alkaan olla hoidossa tuota myllyä lukuunottamati niin pääsee keskittymään siihen huomennakin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus