Mystinen asiakirjasalkku

  • licence27

Paikkoja joihin ei halua joutua: Sairaala (mieli-), poliisilaitos ja verotoimisto, kirkko/seurantatalo. Sit jos noista yksi on työpaikka toisin kuin minulla jää ainakin kaksi epämieluisaa. Tänään meinasin joutua oikein ketjuun.

Selvittyäni täyden palvelun kirjaston kopiopalvelusta pääsin verotoimistoon arpomaan jotain alv. lappuja. Se meni varsin kivuttomasti- Soittakoot sitten jos on jotain puutteita. Samalla parkkeerauksella kävin keventämässä kolikoita panoautomaatilla, enkä tarkoita ketään henkilöä vaan sitä säästöpossuntyhjennysvehjettä. Sekin meni vielä kivuttomasti.

Setelirahaa kun ei ollut niin täytyi pysähtyä vielä pankkiautomaatilla että pääsisi paluumatkalle konditorian kautta, ei sen vuoksi mitä siellä on syötävää ja juotavaa tai no silmillä syötävää. Matka kuitenkin katkesi ennen pankkiautomaattia- (Aivan normaalia jos olisi liikkeellä Peugeotilla)
Vaan kun olin ihan jalkaisin niin totesin että täällä on varmaan ollut joku kauhajokinen miljonääri kun oli jättänyt pankkiautomaatin alle nahkaisen asiakirjasalkkunsa. Keskellä päivää ja kun poliisiasemakin oli lähellä niin ensimmäisenä tuli mieleen että se on PIILOKAMERA.

Pankkiautomaatilla kuitenkin pitäisi olla jonkinlainen kameravalvonta, ainakin sellaisessa kun on pankin seinässä. Joten koppasin salkun, vein pankkiin ja kerroin että se on varmaan ollut joku teidän asiakas kiireessä automaatilla ja häivyin. Ei varmaan miljoonia käteistä, mutta hällä välia kun eivät olleet omia. Olisihan ne voinut toki kiikuttaa poliisilaitoksellekin, mutta kun pankissakin oli niin hiljaista niin eiköhän ne kotinsa loytäneet.

Kirkkoon ei tarvinnut mennä, mutta vaalipaikalla. Suurin puolue on varmaan edelleen nukkuvien puolue 75% kannatuksella, mutta onneksi ei tarvi käydä joka vuosi.

Sairaalaankaan ei onneksi tarvinnut mennä, eikä entiseen mielisairaalaan kun piti hoitaa ensimmäinen joulupukkihomma vaikka parta onkin ihan väärän värinen, lainareki, ei lunta, poroa, säkkiä ei edes joulupaperia kun sanoivat kaupassa että ei saa pitää pitkään pillkopimeässä.

Toivottavasti salkussa ei ollut Wikileaks materiaalia tai Nokian osake-enemmistöä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus