6+0

  • licence27

Ei siis lottovoittoa eilen. Ei auta vaikka on kolme oikein monessa rivissä ja tietysti ei lisävoittoluokkia ja 3+1, mutta joku nyt sit rikastui kuudella miljoonalla, toivottavasti niitä rahoja ei työnnetä Kreikan tukiaisiin.

Mut jos jotain huonoa eilisessä niin tämä päivähän meni hienosti. Isä on jossain- ei tarvi ajatellakaan mitään juhlajuttuja, Alonso ei voittanut maailmanmestaruutta paljolti kiitos Viipurin Vitalin (oli varmaan tänään vähän suomalainen). Olisivat pitäneet Räikkösestä kiinni tai palkanneet Rosbergin- vaan ei piti saada Santander ja Alonso- hyvä kuski ei siinä mitää- ei sillä tasolla ole yhtään huonoa.

Red Bullia arvosteltiin kovin sanoin kun eivät nimenneet ykköskuskia. Molemmat ajoi kilpaa, tasaväkisellä kalustolla ja toinen voitti kuljettajien mestaruuden ja molemmat saivat jo nauttia tallimestaruudesta. Kakkoskuskeja ei muisteta, mutta vuosien saatossa kuljettajien mestaruuden on voittanut monta kertaa sen tallin kuljettaja jolla on paras kakkoskuski. Rubens ja Felipe ja nyt Mark Webber- Ilman kaksoisvoittoja mestaruus olisi lipunut ohi ja sen olisi vienyt Button - Hamilton - Alonso. Webberillä olisi tullut parempi kerroin.

Button itse asiassa yllätti- viime kauden autohan oli alkukaudesta aivan omaa luokkaansa. Yllättävän hyvin pysyi Hamiltonin tahdissa- itse odotin sen luokan eroa kuin Nicolla ja kerppenin rehtorilla.

Mutta nyt on Vettel mestari- harmi vaan että tuli niin pieni kerroin.
Hyyvää tuulta saa siitäkin kun kentäntäytepelaajana tekee avausmaalin, kolmannen, viidennen ja vielä kolme pelin edetessä- Ei taida silti päästä testaamaan ulkomaista maajoukkuetta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus