Niin ne suunnitelmat muuttuu

  • licence27

Ensin oli kova kiire perustaa vastaanottokeskuksia, nyt pitäisi pystyttää palautuskeskuksiakin.

Joskus aikoinaan kun olin töissä vientiyrityksessä niin lähestulkoon aina kun johtaja palasi jostain ulkomaan reissultaan hän kehui kuinka hyviä duunareita oli siellä ja täällä, mutta koskaan en kuullut hänen kehuvan kuinka hyviä johtajia tai työnjohtajia ulkomailla oli.

Kun sitten hänen (osaksi) lomaillessaan omalle kohdalle osui useamman maan käsittänyt työmatka tapasin oikeasti huippumiehiä montaa väriä, kansalaisuutta, uskontoa, ikää, kastia ja siis vieläpä niin että pahimmassa tapauksessa töissä oli lähes tusina miehiä joista yksi tai kaksi ymmärsi suunnilleen mitä puhuin.

No jos sitten johtamista vertais niin ei ulkomaalaiset johtajat sen huonompia olleet, mutta meneekö se sit niin että kaikkein huonoimmista johtajista tulee poliitikkoja ja kaiken maailman fanaatikkoja joiden alaiset sitten tappavat mieluummin muut ja itsensä kuin ajattelevat omilla aivoillaan.

Yhdessä työpaikassa oli huono suomalainen johtaja. Niin huono että ensimmäiseltä lomalta palattuani johtaja oli poissa, mutta alaiset hoitivat hommat kunnialla.

Mikä sitten olisi oleellista- tasapuolinen ja tasa-arvoinen kohtelu, esimerkillä johtaminen ja sitten johtajan pitäisi pystyä hyväksiä se että duunari voi tietää paljon enemmän kuin johtaja itse.

Kekseliäisyys- sitä ei ihmisiltä puutu. Aikoinaan kun Saad (Volvo) olivat ainoat autot joissa oli turvavyömuistutin ihmettelin miksei voisi olla niin ettei auto edes käynnisty jos turvavyöt eivät ole kiinni. Oliko joku leijonan luola USA ym. missä kaupattiin moista lisälaitetta ja siis 30 vuotta liian myöhään. Se on uuteen autoon valtavan helppo toteuttaa tehtaalla. Ei se käytettyynkään vaikea ole, koska jopa minulla oli mopossa kiertokytkimillä toteutettu "numerolukko ajonesto"- tosin ei sitä vanhaa helkamaa kukaan olisi halunnut edes varastaa.(- siis tuokin vuosia ennen kuin autoihin tuli näppäiltäviä ajonestolaitteita. )

Tosin jos oikein muistan niin joku rinnakkaisluokan tyttö halusi lainata jonkun mopoa ja tarjosin sitten omaani, tosin muistutin että kaasu pohjassa ei saa ajaa ettei kiertokanki tule lohkon kyljestä pihalle. Liisa kaiketi oli nimeltään, eikä käynyt ihmemaassa vaan kotonaan ja tuli yhtenä kappaleena sakkoja saamatta takaisinkin.

Tälle viikolle ja huomiselle oli tarjolla useampikin vaihtoehtoinen ohjelma, mutta kuitenkin vain yksi pieni napsahdus voi kaiken muuttaa- terveisiä vaan.

Eli siis oli tarkoitus huollattaa auto muualla kuin merkkikorjaamossa. Tykötarpeet odottavat hyllyssä. Kuitenkin kävi ilmi että huoltohalliin ei tällä hetkellä mene tietä. No sitten piti ottaa seuraavako kone työn alle- no johtuen vastaavasta kaivannosta ja sen painumista sekin jäi tekemättä. Sitten kolmas eli vielä kiristämättä oleva ja purkamattajäänyt kuskin puolen napa ja peräöljyjen vaihto- no sillekin olisi tekijänsä, mutta voi olla että on tänään sen kipsauksessa käynnin jäljiltä lapsenvahtihommissa viikonlopun, joten täytyy taas muuttaa suunnitelmaa. eipä silti kyllä ne itsekin saa vaihdettu mutta jos saa valita niin mieluummin ei.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus