Talvikumeja

  • licence27

Vielä olis talvirenkaat vaihtamatta omaan autoon. Vähän hullulta tuo nastojen ropisutteleminen onkin kuulostanut aina eiliseen asti. Tokihan välissä ehti yksi myräkkä olla ja sen perään enempi lämpöä kuin toissa Juhannuksena.

Joskus voi tehdä löytöjä. Eilen sellainen löytö osui peltoauton alle- oli näet auto jolla ei tiellä ajeta ja alla renkaat joita olisi hyvin voinut väittää siirtoajetuiksi. Tarina saattoi mennä osapuilleen niin että edellinen omistaja oli rengasliikkeestä tulleessaan saanut keulaan pusun ja sen auton kanssa autoilu oli päättynyt siihen.

Omistajan kanssa neuvoteltuani todettiin että renkaat siinä tarvis olla, mutta hukkaanhan ne uudet talvirenkaat menee jos niillä ei ajeta. Peltoauto ketjulla perään kiinni ja kovalle alustalle että pääsee tunkilla turvallisesti nostamaan. No ensin pohdin että mahtaako rengasliikkeessä olla ruuhkaa vai ei ja että saako millään kaikkia vaihdettua kerralla.

Pohdinnan päätteeksi peltoauto jökötti pyörättömänä pukkien päällä ja läjä talvikummeja kyydissä ajelin rengasliikkeeseen.

No palatessa oli pimeää ja kun valotkaan ei olleet päällä niin näköjään perävaunua irroittaesssa oli kyllä nostanut koukusta irti, mutta töpseli oli jäänyt kiinni ja siinä on taas tälle päivälle korjattavaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus