Noin 15 miljoonaa myöhemmin

  • licence27

Kun aikonaan moottoritien kattamisesta alettiin puhua niin yksi painotuksista oli ettei siitä tulisi kaupungille juurikaan kuluja vaan mitä nyt vähän liikennejärjestelyitä ja kunnallistekniikkaa.

No nyt sitten saa lukea paikallislehdestä kuinka rakennusliikkeelle maksetaan vielä korvauksia noin 2 miljoonaa vaikka laatupisteiden perusteella jo maksettiin tielle laattoja pudottelevasta sudesta 4,6 miljoonaa enemmän kuin Sorasetin tarjous olisi ollut.

Sillä noin 6,6 - 7,2 miljoonalla olisi varmasti ollut muutakin käyttöä, enkä ole asioinut kertaakaan katteen liikkeissä. Kummallista että viralliseen tekstiin laitetaan noin 2 miljoonaa. 2,499 miljoonaa on varmaan lähempänä totuutta tai sitten vaan kukaan ei oikeasti välitä mikä mitäkin maksaa.

Ihan ensi hätään olisi voinut pyöräyttää samalla rahalla eritasoliittymiä VT 10:lle ja korjata melkoisen määrän katuja ja teitä.

Niin ja edelleenkin jos jollekin tuli yllätyksenä että moottoritien päälle rakentaminen on hankalaa ja että maassa voi olla turvetta ym kantamatonta paskaa niin ehkä kannattaisi uhrata hieman aikaa arkistojen penkomiseen.

Niin ja tästä "Perusteettomasti laskutetuista maankaatopaikkamaksuista ja kuljetuksista" - mitään ei ole opittu 50 vuodessa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus