Siisti jälki, mutta väärät pultit

  • licence27

Ei näköjään auta että laittaa oikean terän koneeseen ja kolmeen kertaan neuvoo sovittamaan hankaimen samalla kun laittaa ulkopuolen listaa. Taas on menty helpomman kautta ja se taas tarkoittaa ettei saanut jättää veneen omistajaa edes tunniksi yksin. Ei sillä etteikö niitä puuttuvia osia kiinni saisi- ottaa vaan päähän kolminkertainen työ ja se ettei osat ole kunnolla kiinni toisissaan.

Toisaalta taas kun ajattelee lähtötilannetta niin nyt on sellainen rakenne että lujuus on paikoin tuplattu alkuperäiseen nähden.

Iltavuorossa sen sijaan oli ihan mukavaa, yllätyksetöntä ja hyvin suunniteltua kapiaalaarikatkon täyttöä. Ainoa heikko puoli tuossa rakennuksessa on se ettei täyttäessä näe yhtään mitään mitä sisäpuolella tapahtuu. Ei ainakaa niin kauan kuin sadevesijärjestelmä ja ulkotäytöt routaeristeineen ovat paikoillaan. Kauhea määrä kantavia väliseiniä ja takan pohjan päälle rakentaisi jo pelkästään yhden pienen kesämökin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus