Nopsa lähtö

  • licence27

Ei taas mennyt päivä suunnitelmien mukaan. Tuli pikatilaus katsomaan pientä hommaa ja heti perään kakkukahvikutsu. Pientä siloittelua aitalinjalle ja sit kiireellä tasaamaan sorastettua tietä.

Tänään oli ilmeisesti taas pyromaani liikkeellä ja sen seurauksena maastoa paloi, en tiedä kuinka paljon. Toivottavasti yleisövihjeitä tulee ja tekijä saadaan kiinni. Paloja on ollut niin paljon ja niin usein ettei kukaan enää vahinkoihin usko.

Tällä kertaa ei tullut kutsua palokuntaa avustamaan, mutta sen sijaan joku sorateiden virtuoosina itseään pitävä onnistui ajamaan ojaan suoralla tasaisella hiekkatiellä. Pitää ymmärtää että lanattu murske on pahimmillaan todella liukasta ja tiellä pysyy kun hiljentää nopeutta.

Ehkä hinauksen sijasta olisi pitänyt aloittaa poliisin kutsumisella, puhallutuksella, sakotuksella ajokortin hyllylle laittamisella ja vasta sitten ottaa auto ylös ojasta. Senkin auton kyytiin oli kaksi tyttöä uskaltautunut.

Ihmisellä voi olla monta harrastusta. Yhdellä kuulemma oli kirkkoherran virkojen hakeminen. Ite harrastin tänään mikroauton kunnostusta tai mikä lie croskart se oikeasti onkaan. Entinen omistaja oli hitsannut etuakselia varten tuen- ihan tarpeellinen tuki, mutta osui pyörään oikealle kääntäessä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus