Onko aika kypsä aseiden kotivalmistukselle

  • licence27

Kokolattiamatto ja asetehdas olohuoneessa tietokoneen vieressä- siinäkö on Burger Kingin maahantulon ohella rapakontakainen anti tälle maalle. Outoja uutisia jotka jäivät varmaan monelta lukematta, koska kaikkien suuresti rakastama veroilmituksen jättöpäivä siintää mielessä ja nettipalvelu on tukossa.

Tarina meni suunnilleen niin että noin 8000 $ maksaneella 3-D tulostimella oli valmistettu ampumakelpoinen ase ABS- muovista lukuunottamatta iskuria ja aseella oli myös onnistuttu ampumaan. Näin ollen kohta ei puhuta kantoluvista tai laittomista asekaupoista-otetaan vaan netistä ohjelma ja ostetaan/vuokrataan/lainataan tulostinta, lisätään iskuri ja ammukset.

Sinänsähän tässä ei ole mitään uutta ja ihmeellistä kun ennenkin on myyty suunnittelua ja valmistukseen tarvittavia koneita vientikieltojen kiertämiseksi.

Burger King on sentään ruokaa. Voi olla että purilaisten malli on muuttunut vuosien 1999-2000 taitteesta. Silloin pihvit oli pinnalta palaneita ja sisältä raakoja, ranskalaise isot ja juomakin riitti ilma normaalikokoisena.

Olihan se aika kokemus kun takana oli combomuonaa, paikallista leipää ja sanotaan nyt vaikka hieman epäilyttävän kokin keitoksia. Sitten eteen tuli rasvakeittimen tuoksu ja suunnilleen kahden merikontin kokoinen ruokapaikka jota varten piti käydä vaihtamassa dollareita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus