Nyt kaikki lottoamaan

  • licence27

Veikkaus lupaili 7,5 miljoonan pottia seuraavalle kierrokselle... No sen verran hyvä oli edellien lottolappu että 5 riviä, 5 kierrosta ja neljältä kierrokselta tuli rahaa- vähän mutta kumminkin. Harmitus vaan kun ei tullut yli neljää oikein kertaakaan.

Luntakin tuli reippaasti- huomenna mentävä ladulle kun tänään ei töiden takia ehtinyt edes valaistuun aikaan. Libyaa pommitetaan- siitä taitaa tulla seuraava Irak tai Afganistan. Logiikka alkaa kohta olla sellainen että kun oppositio on tarpeeksi vahva ja nousee mellakoimaan vallanpitäjiä vastaan niin tilanne päästetään pahaksi ja sit pommitetaan jompaa kuimpaa tai molempia osapuolia.

Se että onko Libyaan mitään järkeä hyökätä- varmasti terrosrismi lisääntyy entisestään- kumpi sit on parempi antaa heidän taistella keskenään verisesti vai iskeä vallanpitäjiä vastaan monikansallisilla ilmavoimilla? Hyvää hallintoa sinne tuskin tänä vuonna saadaan- parempi ehkä, mutta tuntuvat omaan pussiin pelaavan kotimaisetkin vallanpitäjät. Sinnehän voisi vaikka Isoa Arskaa pyytää pressaksi Californiasta- riittävän rikas niin ei tarvisi kartuttaa omaisuutta kansan selkänahasta

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus