Ammattimies jolla oli tuuria

  • licence27

Kiitos konenäyttelyssä käynnin aamupäivän ajoitus meni putkeen. Juuri puoli metriä ennen kuin lavetti oli koukussa puhelin soi. Kuorma- auto tarvi pelastusapua. Hinausliina kuulemma löytyis "on sillä isompaakin autoa hinattu"

Onneksi oli vielä hiekoitushiekkaa mitä napata etuhiekottimeen, lavetti perään ja suistumispaikan läheiselle bussipysäkille lavetti hinauksen ajaksi irti. Eihän liina kestänyt vetää kuin puoli metriä eteenpäin. Sit kuului naps ja 10 mm ketju tilalle. M3 vaihteella auto tuli kivuttomasti ja ehjänä ylös ja pääsi omiin hommiin. Totesinkin että sen jakeluauton kuskin kanssa kannattais mennä lottoamaan- tosin ei samoilla numeroilla, mutta viereisillä- Tuuria oli kun osasi ajoittaa tieltä suistumisen noin hyvään aikaan ja paikkaan

Lavetin kanssa seikkaileminen auraamattomaan umpiperään- siis tie ja parkkipaikka oli kyllä aurattu, mutta yhdistelmä on sen verran pitkä että ei ihan joka kolossa käänny ympäri- ei auttanut muuta kuin peruuttaa tyhjänä pikitielle saakka- yhtään ylimääräistä tilaa ei ollut ja 90 asteen mutka sekä vasemmalle, lyhyt suora ja 95 astetta oikealle. Bonuksena portti, tuoreet ojat ja tietysti toiveena että auraviitat säästyy.

ihan ei mennyt pysähtymättä, mutta nopeammin kuin tankkauspumppu imi 20 litraa.

Hiihtoladun varressa on ristiriitaista tietoa- toinen tieto ladun pituudesta on 6,5 ja toinen 6,6 km- en siis nyt tiedä olenko oikeasti kiertänyt kumman pituista lenkkiä. Korkeuseroa taisi olla 67 metriä per kierros- huono luisto, mutta kyllä hiki tuli

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus