Ojan päällä

  • licence27

Harvoin saa nauraa vahingoniloisesti yhtä hyvin kuin tänään. Kukaan ei ollut loukkaantunut, mutta pidin kyllä huolen että tieto hölmöilystä ei jäänyt pelkän näköhavaintoni varaan.

Pääsin siis kesken töiden nauramaan kuinka kilpailevan firman kaveri oli onnistunut tekemään kolme amatöörimokaa. A ei ollut tyhjentänyt vettä ym paskaa tankista, B ei ollut tankannut töihin lähtiessään talvilaatua ja C ei ollut vaihtanut polttoainesuodatinta. Näin ollen oli saanut kaivetuksi yhden metrin kunnes kone oli sammunut mukavalle tuuliselle aukealle lumisateeseen. Sinne oli sitten kolmen litran kannulla kantanut lähitalosta saamaansa polttoainetta. Kun ei ollut uskonut polttoaineen vähyyteen ja suodattimen tukkeutumiseen oli vielä startilla tyhjentänyt akut- eli tehnyt ihan samat temput kuin viime vuonna samaan aikaan ekojen kunnon pakkasten saapuessa.

Apu ei kelvannut kesken auralenkin ja uskoisin koneen seisovan edelleen samoilla sijoilla käymättömänä. Jotkut ei vaan opi kunnioittamaan lumista aikaa vuodesta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus