Onko lapsenne täällä?

  • licence27

Joskus tarkan sanamuodon muistaminen tuottaa vaikeuksia. Ehkä se meni just noin - ehkä ei mutta kyllä ainakin minä sain myyjän puheesta äkkiseltään sellaisen kuvan että minulla ja seurassani olevalla naisella olisi lapsi. No nyt tietty ikää on sen verran että siinä ei sen puoleen olisi mitään ihmeellistä. Nainenkin on fiksu ja mukava ja niin kaunis että varmasti olisi hääpuvussa suorastaan tyrmäävä.

Kyse oli siis tietyn valmistajan kuulosuojaimista- aikuisten mallit oli varsin tylsän verisiä ja Kids-mallit oikein räikeitä. Siinä vaiheessa kun kaunis neiti oli jo valinnut värin totesin että Kids malli on pienempipäisille ja epäilin säätövaran riittävyyttä kassalla myyjä kysyi tyyliin: "Onko lapsenne täällä"- johon neiti vastasi "Minä olen sen lapsi". Sen jälkeen myyjä avasi pakkauksen siististi, sovitus- säätövara riitti ja kaupat tuli, kuten myös tavallaan jokaiseen kotiin kuuluvasta turvavälineestä. Jäi tosin jälkitoimitukseen.

Mukava reissu ja komiikkaa muutenkin- parasta oli silti seura. Ruokapöydän ääressä...
Mitä tässä maailmassa voi syödä tuntematta tuskaa maapallon tuhoutumisesta- Broileri- jos hieman palattaisiin lähemmäs omavaraisuutta niin jokaisella maatilalla olisi oma kanala- Nyt on paljon hyviä avaria, valoisia tilavia rakennuksia tyjinä ja jos niistä edes 10 % muutettaisiin kanaloiksi niin nykymäärä kanoja mahtuisi asustelemaan väljästi.

Häkkikanalassa - no se on tehotuotantoa ajalta jolloin kaupunkilaislapset eivät tienneet mistä tulee maito, munat, broileri tai kinkku, puhumattakaan sähköstä. Tottahan se on että kun töpselin laittaa seinään niin millään ei pysty erottelemaan niitä elktroneja jotka on tuotettu vesivoimalla niistä jotka on tuotettu hiilivoimalla tai öljyllä, puhumattakaan tuulivoimasta.

Silloin erottelu on mahdollinen jos on oma voimala- tuuli-, aurinko- vesi, mahdollisesti joku muu palava aine+ valtakunnan verkko- siiloin kun oma voimala tuottaa sähköä ja on irti valtakunnan verkosta tietää millä sähkö on tuotettu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus