Onneksi olkoon, olet seitsemäs asiakas tänään

  • licence27

Oli pakko käydä ihan oikeassa rautakaupassa kun oli kirjaimellisesti raudat loppu. Sulkemisaikaan oli aikaa noin tunti ja pihalla oli parkissa vain yksi auto. Varastossa oli joku töissä, mutta ei näkyvissä. Trukki kuitenkin kävi ja liikkui jossakin näkymättömissä.

Itse kaupan portailla nuori nainen tervehtii ystävällisesti hymyillen ja kun ihmettelen hiljaista pihaa toteaa otsikon mukaisesti. Kai niitä asiakkaita oli oikeasti vähän toistakymmentä ollut, mutta ei vaan hänen kohdalleen ollut osunut sen enempää. Enkä olisi osunut minäkään, mutta jotenkin kai tälläkin kertaa uretaanin ostaminen oli minulle helppoa ja tiesin mitä ostin ja toinen kassa taas toisaalta ei.

Jotain merkillistä niistä toisen kaupan uretaaneissa kuitenkin on, koska samasta hyllystä ostetuista, samana päivänä samaan ulkolämpötilaan samalla pistoolilla pursotetuista pulloista yksi tyhjeni kunnolla, yhteen tuntui jäävän ainakin puolet ja yhteen pieni loraus.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus