Mukavuusalueella ja vähän sen ulkopuolella

  • licence27

Tälle päivälle oli kolme vaihtoehtoista ohjelmaa. Ensimmäinen olisi vaatinut muutaman asteen pakkasen, toinen tiesi käyntiä rautakaupassa ja kolmas sukulaisten tapaamista.

Muuannen puhelun jälkeen totesin että ainakin tuo viimeinen menee näppärästi ja tulee samalla syötyä muutakin kuin pakastettu ruisleipää. En sitäpaitsi reissuun lähtiessäni muistanut ottaa kyytiin lapiota, joten ei tullut sit iltapäivän ratoksi kaivettu montaa porkkanaa.

Rautakauppa tai lähinnä kai sekatavarakauppa tuo hieman erilainen kauppa kai on tarjosi taas tänään oikein hyvää palvelua. Eihän se kaunis myyjä millään voi tietää että ihan tarkoituksella otin pistoolivaahtoa ja siitä vierestä sitä toistakin, mutta halusi kuitenkin varmistaa. Eikä siinä mitään... olisi saanut minun puolestani vaikka hyvän viikonlopun toivottamisen sijaan tehdä viikonlopustani täydellisen ja tulla pursottamaan sitä uretaania. Sitä vaan ihmettelen kuinka riittoisa se edellinen pullo oikein on ollut.

Tällä kertaa ei tarvinnut lukea lelukuvastoa pikkulapsille, mutta vähän muuannen pikaruokaketjun vanhan mainoksen tyyliin lapsukaiset kaipasivat hieman apua syömisessä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus