Ottakaa mitä tarvitsette

  • licence27

Joskus täytyy tehdä käytännöstä poikkeavia ratkaisuja. Tänään oli taas sellainen päivä. Oli siis auki pitkä oja, jonka asiakas meinasi putkittaa metsän läpi. Minullehan se tietysti sopi, mutta ettei ihan menisi suteen ehdotin vaihtoehtoista putkittamistapaa. Lähinnä siksi kun naapurin puolella oli monen vuoden edestä aurinkoa saaneita putkia reilumpia määriä.

Asiakas soitti naapuriin ja naapuri oli ohjeistanut ottamaan ihan vapaasti mitä tarvitsee. Nyt metsän läpi menee sekä putki että avo-oja.

Avo-oja kun kuitenkin kuivattaa hyvin ja koko hommaan lähdettiin että metsä ja pelto saataisin tulvimattomaksi. Putkituksesta on hyötyä vain silloin kun maa liettyy tai ojan pohjalla on muuten vain jäätä , lunta ym paskaa.

Toisella työmaalla ei ollut paljon tehtävissä, lautanippu sentään siirtyi pohjimmaiseksi jääneen ja ensimmäiseksi tarvittavan päältä tulevan tallin sisäpuolelle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus