Paheet ne on papinkin lapsilla

  • licence27

Kuinkakohan kivikaudella lapset on kasvatettu? Nyt tuntuu meno olevan taas sitä luokkaa että voisi olla aika palata lastensuojelussa sinne 1970- luvun tienoille. Lähinnä siis edelleenkin ihmettelen missä niiden lasten vanhemmat on jotka rikkoo ja turmelee huvikseen muiden omaisuutta. Kun ei ole kotonakaan kielletty mitään niin silloinhan kaikki on sallittua mistä ei jää kiinni-

No kiinni jäit sinä kun heitit lumipallolla auton kylkeen- kun ei järkeä taota kotona päähän niin pian ollaan poliisiasiasioissa. Kiinni jäitte myös te Parolalaiset auraviittojen kiskojat. Lama on todella syvä kun ei ole varaa ostaa lapsille edes keppiä vaan sekin täytyy varastaa.

Entisen poliisin, ensitisen papin ja nykyisen opettajan lapset. Sieltä vanhemmasta päästä yhden vedin autoineen ojasta viime talvena- aivan tasaisella ja suoralla tiellä. Sama kaunis tyttö joka tuntuu aina puhuvan kännykkään. Jos sama tapahtuisi tänä talvena niin ensin soittaisin poliisille ja pitäisin huolen että pysyy ojassa, puhallutetaaan ja katsotaan puhelutiedoista kenen kanssa harrasti puhelinseksiä kun ajoi ojaan, sitten voisin soittaa papille jos vaikka jarruttomalla massikalla ehtisi jossain vaiheessa vetämään sen ojasta kun mun täytyy lähteä töihin. Sitten soittaisin sille opettajalle ja kertoisin että jos ne teidän nuoremmat lapset jättäisi ne auraviitat rauhaan ja leikkisivät vaikka käpylehmillä niin olisi vanhempien lastenkin helpompi pysyä tiellä ja tulla hinatuksi ojasta ylös- Ei siis kannata auttaa kiittämättömiä nenä pystyssä kulkevia naapurin lapsia.

Ei myöskään kannata auttaa parin tien päässä asuvia ihmisiä jotka kuljettavat koiralastia autossa, ajavat ojaan, eivätkä tiedä missä auton hinauspiste on- Se siis on mallia piilossa eli ruuvataan paikalleen vasta sitten kun auto on jo ojassa. Eihän siinä mitään, mutta varsinkin jos auton valmistusmaa on Ranska niin täytisi ainaki yksi hinauspiste olla kiinteästi paikallaan, vaikka se sitten söisikin 0,0001 litraa enemmän satasella moottoritienopeudessa. Tai sekin auttaisi että auton ohjekirja luettais ostaessa ja tarkastettaisi myös auton varusteet kerran vuodessa.

Eikä varsinkaan kannata auttaa ojasta niitä jotka suistavat omalla väistämättömällä ajotyylillään tuttavalle lainatun auton ojaan ja pakenevat paikaltaan. Samoin myös jos seuraavan tien tulevaisuuden rallitoivot ajavat ojaan- Ei olisi kannattanut vetää ylös ennen kuin poliisi kävi, Olisivat saaneet käydä puhalluttamassa ja sakottamassa kuskin niin olisi pysynyt tiellä edes kotiin saakka ja kurittamassa auraviittoja siirrelleet ex papin lapset. Se on kun saa synnit liian helposti anteeksi niin ilmeisesti jonkun täytyy noiden toilailujen ansiosta kuolla tai joutua sairaalaan että asiaan pystyy puuttumaan. Oireita voidaan hoitaa, mutta perussyy siellä neljän seinän sisällä säilyy vaikka poliisi kävisikin vähän kyselemässä. Vituttaa vaan jos niin oikeasti käy että joku suistuu tieltä pikkulasten kurittomuuden tähden, tyhmyydestä ei ole kysymys vaan tahallisesta tihutyöstä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus