Lentäviä osia

  • licence27

Onneksi ei ole tarvettä lähteä juuri nyt lentokoneella minnekään. Kai sopu syntyy aikanaan tai sit VR juhlii. Tehdään luotijunayhteys samalla tyylillä kuin kaasuputket, sit vaan junia putkeen ja toista putkea takaisin- Kova vauhti päälle kun ei ole vastaantulevaan liikennettä.

Akuuttia tarvetta olisi kuitenkin varaosille. En sit tiedä käykö niiden kanssa yhtä huonosti kuin edellisten tuhkapilvilaakereiden, optimiajalle tuli aika kova kerroin. Kyllähän ihmisten tarvii saada levätä että jaksavat hymyillä lentokoneessa. Lentoemäntä ei voi laittaa automaattitarjoilua päälle, puhumattakaan itsepalvelusta vaikkei juotavat ja syötävät mitään maksaisikaan. Turvaohjeet ja turvavyön kiinnittämisen voisi näyttää monikielisellä videolla, se voisi pyöriä koko sen ajan kun matkustajia päästetään koneeseen.

Niin ja jos kerran kentälläkin vallitsee kartelli niin turhaa lentokoneessa on mitään myytävää pitää, turhaa painoa. Keskittyä vaan olennaiseen eli siihen että matkustaminen on mukavaa. Niin ja ikuisuusongelma kuulokkeet. Kylmästi vaan jonkun puhelinvalmistajan Hands free pistoke joka kyynärnojaan, jos ei ole kuulokeita niin sit täytyy opetella lukemaan tai lukea huulilta.

Mut junamatkustamisesta pitäisi saada hauskempaa. Pitäisi myydä deittilippuja halvemmalla naisille tai miehille aina sen mukaan kumpia sattuu olemaan matkaseuraa vailla. Noin 7 vuoden jatkuvan reissaamisen aikana viehättävät vierustoverit pystyi laskemaan sormilla ja varpailla. Toki lentokoneessa asiat ovat sen suhteen olleet vielä huonommin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus