Päivän anti

  • licence27

Tankkaus, koneen siirto, muutaman maakuorman siirto ja veneen nosto. Tällä kertaa ehdin syömään samaan paikkaan kuin viimeksikin ja kyllä ranskikset tänäänkin maistui, muttei likikään yhtä herkullisilta kuin 8,5 h paaston jälkeeen.

Illalla lenkki ja idioottiautoilijan ihmettelyä. Kumma että isit ja äidit ostaa lapsilleen pieniä ja vähän isompia autoja että lapsukaiset saavat sit pyörittää paskarinkiä bemarillaan hiekkakentällä. Tuhoaminen on helppoa oli sit kyseessä sileän kentän muuttaminen perunapelloksi tai liikennemerkkien töhriminen, mutta eipä tuokaan poika tyttö- tai poikakaverilleen kovaa kuskia esittäessään mieti miten paljon turhaa työtä niiden jäkien tasaaminen teettää. Sikäli ironista että ajotyyli on ihan sama kuin paikallisen suurkoulun rehtorin pojilla ja vielä alakoulun pihassa.

Voisin sitäpaitsi lyödä vetoa sanotaan vaikka 1000 € ettei tuokaan paskaringinpyörittäjä A ole maksanut leikkikaluaan omalla työllään- ellei sitten ole käynyt huumekauppaa tai Helsingissä myymässä itseään 120 € alennusmyynnissä B ettei saisi sitä kenttää sileäksi edes haravalla ja lapiolla puhumattakaan mistään isommasta työkoneesta.

Yksi ilmeisesti linnassakin lusinut suurisuu talvella uhosi" Olen minä noita ajanut"- todellisuudessa ei ollut koskaan ajanut- olisi varmaan saanut liikeelle, mutta ei olisi saanut kytkettyä yksinkertaisintakaan työkonetta, puhumattakaan sit siitä että olisi pysynyt liukkaalla viettävällä tiellä. Suuri suu, suuri firma ja suuret toleranssit näköjään. Samaa siltaa korjataan nyt kolmatta tai neljättä kertaa, mutta edelleen lätäköitä kannen päällä ja kaadot poskellaan- Asfaltti ei ole pulverihiekkaa eikä lumi asfalttia, mutta jos ei osaa mitään noista tasoittaa edes lapiolla niin turha tulla minulle uhomaan. Asfalttia en ole koskaan tehnyt- öljysoraa levittänyt ja asfalttikenttiäkin pohjannut.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus