Villiä menoa liukuhihnalla

  • licence27

Olisi selkeäsi pitänyt nukkua enemmän. Vähistä unista huolimatta kahdeksalta liikkeellä ja pitkä työpäivä.

Päivän suurin ongelma oli liukuhihnan hajoaminen. Toisen firman minikoneella ei pysty eikä yletä nostamaan maata rakennuksen sisältä penkalle. Taitava kuski rakennuksen sisällä ja liukuhihna välissä ja mulle jää sit lastaus kuljetuslavalle.

Hihnaan tuli kuitenkin reikä ja hihnan alaohjuri meni hihnasta läpi ja koko komeus pysähtyi. Pitkä halkeama, mutta millä pirulla sen korjaisi.

Ei tarvittu lopulta kuin oma idea ja sen toteutus. Puoli metriä salaojaputkea, puukko, puukkosaha ja kaivinkone. Putkeen koukun mentävä reikä, kaivinkoneella lyttyyn ja sitten koukku reijästä sisään. Se ei sinällään toiminut vaan hihna meni jumiin. Ongelma ei ollut iso vaan putki piti saada epätasapainoon eli rautakiila ja pieni puunpalanen sisään ja sit pelasi loppupäivän ja pelaa varmaan huomisenkin. Ikuisesti ei pelaa, koska hihna alkaa olla kulunut loppuun ja siinä on useampikin minikoneen kauhan kuva ja piikin iskemä.

Ei ole hetkeen pelottanut työmaa, mutta kyllä tänään hirvitti kaivaa kolmesta kohtaa perustusten alta kaikki maat pois. Päällä vanhaa raudoittamatonta betonia ja alla kiviä kiinni savessa. Nyt on sit perustusten alla 30 cm ilmaa ja puoli taloa on nejän pienen lapiolla perustusten alle kaivetun jatkovalun varassa. Muotteja sekä seuraavia valuja odotellessa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus