Palauttakaa Pendoliinot valmistajalle

  • licence27

VR uutisia- Pendoliinot eivät kestä suomen talvea- jumille miljoonien eurojen remontti- Ei yllätä yhtään.

Jo sillon kun selvisi että niitä ei valmisteta suomessa tiesin että isoja ongelmia tulee. Ei voinut kuin nauraa myöhästymistilastoille. Jos olisi enempi tarvetta liikkua junalla niin ottaisi varmasti päähän. Toissapäivänä hain yhden ihmisen junalta ja myöhässähän se oli.

Jokapäiväistä myöhästelyä ja kun Pendoliinot koko ajan pettää niin muutkin junat myöhästelee. Senkin sanoin että voi niitä poloja jotka joutuvat saman valmistajan juniin Venäjällä- ero vaan siinä että jos ne on yhtä paskoja Venäjälläkin niin edes lahjomalla ne ei muutu hyviksi vaan ne korjautetaan valmistajan piikkiin (toivotavasti Suomessa)

IC 2 on Suomeen ihan riittävän hyvä junatyyppi siihen saakka kun kiskot on venäjän raideleveydellä. Sit kun saadaan oikeaa luotijunakiskoa ja sellaista rataa että kestä ajaa neljää sataa niin sit nitä luotijunia kiitos.

No valtiolla on ylimääräistä rahaa näköjään 100 M€ laittaa sähköiseen potilastietojärjestelmään, sellaiseen järjestelmään joka ei vieläkään toimi. Koskapa satuin ohi kuulemaan miten eräässä isoja rahoja liikuttelevassa valtion laitoksessa homma toimii- en ihmettele yhtään. Jos yhden ihmisen pitää yhtä ihmistä tai sen papereita vartan käydä 20 tietokantaa läpi, joskus likimain 120 niin ei se varmaan sairaalassakaan helppoa ole.

Olisiko siis helpompaa tehdä kaikista sairauskertomuksista julkisia kerralla. Selaimella näkisi suoraan mitä kukin naapuri sairastaa niin voisi hakea Virosta tai Epsanjasta halpoja rinnakkaislääkkeitä. Puhumattakaan siitä että ei olisi enään yhtään "yllätysvauvaa", jos äiti on käynyt neuvolassa.

Sit jos vielä Finnair siirtää huoltoja halpamaihin niin kohta ei uskalla edes kävellä kun taivaalta sataa pultteja ja muita irronneita laskutelineen kiinalaisosia

2 kommenttia

gentlewoman

4.2.2011 19:40

http://www.youtube.com/watch?v=BRnvp_UY-lg
:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus